CYCLUS

JORDEMODER & SCANNINGSKLINIK v. Pia Zilstorff

Stil Skarpt! – kommunikation, kærlighed og forældreskab

Workshop for vordende eller nye forældre ved jordemoder og coach Signe Lauritsen.
7. oktober kl. 11.00-12.30 i Cyclusklinik, Rosensgade 28 i Aarhus

Vores nære relationer betyder rigtig meget for, hvordan vi har det. Det er en meget central del af vores livskvalitet. Undersøgelser har vist, at tilfredsheden med parforholdet daler betydeligt, når to bliver til tre. God kommunikation er en vigtig faktor til at beskytte parforhold, så man ikke bliver en del af den kedelige statistik, der viser at hvert tredje barn vil opleve, at forældrene går fra hinanden, inden barnet fylder 18 år.
Hvad er vigtigt for netop jer i forældreskabet og parforholdet? Hvad kan du gøre for at I når derhen? Tag styringen fra starten. Vi stiller skarpt på kraftfuld kærlig kommunikation i forældreskabet.

Fra kærester til forældre

Workshop for vordende eller nye forældre ved jordemoder og coach Signe Lauritsen.

  1. september  fra kl. 10.00 – 11.30 eller 9. oktober kl. 10.30 – 12.00 i Rosensgade i Aarhus

Hvad sker der med jeres parforhold, når I bliver forældre? Hvad kan I selv gøre, for at det bliver, som I gerne vil have det?
Denne workshop sætter fokus på den psykologiske udvikling og på alt det nye der er på spil, for både dig selv og din partner. Kom og bliv klogere på jer selv og lad jer inspirere af andre.

Generelt om workshops:

Vi prioriterer små hold af 5-10 deltagere, så workshoppen bliver mest muligt vedkommende og personligt anvendelig for alle deltagere.

Workshops koster 150 kr, men giver 100 kr i rabat ved booking inden for 1 måned hos enten Cyclusklinik eler AtVokse. Man kan deltage alene eller som par, prisen er den samme.

Der vil være kaffe/the og lidt mundgodt.

Få pladser: Tilmelding nødvendig.

Morgenholdet – Bedst fra start

For gravide i anden halvdel af graviditeten
Torsdage fra 7.30 – 8.45 i Rosensgade 28 i Aarhus

Føler du dig urolig, anspændt eller stresset og spekulerer du over, hvordan dit barn trives med din uro? Eller vil du bare gerne dele dine tanker og oplevelser med graviditeten med andre gravide og en jordemoder? Så er morgenholdet noget for dig. Vi laver enkle øvelser og taler om, hvad du selv kan gøre for at I sammen kommer bedst fra start. Tilmelding er nødvendig, da små hold fungerer bedst. Første gang er gratis – en slags ”prøvetime”. Ønsker du at fortsætte, koster det 500 kr. for tre gange

Jordemoder & coach Signe Lauritsen