CYCLUS

JORDEMODER & SCANNINGSKLINIK v. Pia Zilstorff

Vores historie

Trygge hænder på din mave i CYCLUS klinik.

Siden jeg som den ene halvdel af scanningsjordemoderen i 2005 var med til at starte Danmarks første jordemoderklinik med scanninger i 3D, har jeg haft en brændende ambition om at ville udvikle og tilbyde endnu mere af det jordemoderfaglige håndværk, som kan gøre din graviditet til en tryg og unik oplevelse.

Det er den professionelle og personlige ambition, jeg ønsker at tilbyde med det klinikkoncept, jeg har valgt at kalde for CYCLUS. Fordi CYCLUS favner og rummer et møde med dig, hvor vi kommer 360 grader rundt om din graviditet.

Hos CYCLUS får du hjælp til at beregne din fødselstermin og følge barnets udvikling og vægt uge for uge. Her kan du få svar på alt om din graviditet. Med en NIFTY test kan du helt uden risiko få en valideret beregning af, om der er eventuelle kromosomfejl hos fosteret

Med afsæt i lige netop dine behov får du den rådgivning, du har brug for. Og så får du et kig til dit barn i livmoderen og mange flere billeder med hjem i højeste kvalitet.

Vi er alle jordemødre med solid erfaring fra landets sygehuse og med en specialuddannelse og certificeringer i diagnostiske scanninger. Vi har supplerende kurser og uddannelser inden for jordemoderfaget, sådan at vi med CYCLUS nu også tilbyder jordemodertimen for tidlige gravide, der vil blive klogere på graviditet, og det som følger med. Tilmelding er nødvendig, men tilbuddet er gratis. (læs mere her, link)

Vores faglighed og etik kommer før alt andet. Det er ånden i CYCLUS.

Vi glæder os til at se dig i vores klinikker.

Bedste hilsner

Pia Zilstorff