CYCLUS

JORDEMODER & SCANNINGSKLINIK v. Pia Zilstorff

Nifty/NIPT og EVITA TEST

Blodprøven kan påvise kromosomfejl ( Downs syndrom m.m. ) hos fosteret helt uden risiko.

NIFTY

– testen er en ny banebrydende screening for Down syndrom og visse andre kromosomafvigelser alene baseret på en blodprøve fra den gravide mor. Testen er derfor uden risiko for abort og er næsten lige så nøjagtig som fostervandsprøve og moderkagebiopsi.

Denne test udnytter det faktum, at der i den gravides blod findes små mænger af babyens celler (dna). Testen består således udelukkende af en 10 ml blodprøve fra den gravide i uge 10 til 24. Ud fra denne blodprøve kan barnets DNA og kromosomerne (Trisomi 21,18 og 13 m.m.) undersøges. Med denne information kan man påvise eller afkræfte tilstedeværelsen af ekstra kromosomer (trisomier,) ligesom det er muligt at påvise babyens køn.

Testen tilbydes gravide som ønsker screening for de nævnte kromosomsygdomme uden risiko for at fremkalde abort (også i tilfælde af tvillingegraviditet).

Nifty testen undersøger nu også for betydeligt sjældnere Trisomi’er (9, 16 og 22), samt for anomalier på kønskromosomer og for og en række andre sjældne syndromer. 

Nu- tilbyder vi også den udvidede Nifty Pro test.

Risikoberegningen ved Nifty testen er således meget mere præcis sammenlignet med en nakkefoldsscanning kombineret med doubletest

Pris

Vi tilbyder testen til en pris for i alt 4.500 kr. som er inklusiv en lille scanning til at fastslå fostrets alder, blodprøvetagning, analyseudgifter, svar og rådgivning. Svar kan forventes inden for 7-12 dage.

Book her

Du kan finde mere information om Nifty testen – klik her

 

NIPT

testen er samme princip og fremgangsmåde som Nifty testen . Dog undersøger NIPT udelukkende for trisomi 21-18 og 13, samt kønskromosomerne og hvis du ønsker at vide kønnet er det også muligt. 

 NIPT sendes til det tyske firma Centogene som er Europas største forskningsbaserede leverandør af gendiagnostiske undersøgelser  og er førende inden for NIPT og fertilitet tests.

Pris

Vi tilbyder testen til en pris for i alt 4.500 kr. som er inklusiv en lille scanning til at fastslå fostrets alder, blodprøvetagning, analyseudgifter, svar og rådgivning. Svar kan forventes inden for 7-12 dage.

Book her

 

EVITA TEST

Som noget nyt, tilbyder vi nu også EVITA TEST.

Nu kan du på et tidligt tidspunkt i din graviditet få undersøgt, om dit foster har en kromosomafvigelse.

Dette foregår med en blodprøve – og er dermed helt risikofrit for dit foster.

Blodprøven kan tages i graviditetsuge 10+0 til 14+6.

 

En EVITA TEST COMPLETE analyserer fostrets DNA og viser, om der er kromosomafvigelser.

Evita er den eneste non-invasive præ-natale test på markedet, der undersøger et billede af ALLE fostrets kromosomer uden risici for fostret. De kromosomafvigelser, der undersøges for, kan f.eks. være Downs syndrom samt andre mindre kendte genetiske syndromer, der kan medføre svære livskomplikationer. Testens særlige metode kombineres med en individuel lægelig ekspertvurdering. 

Hvordan foregår en EVITA TEST COMPLETE ?

Der tages en blodprøve, som bliver analyseret med en særlig teknologi og vurderet af en speciallæge i genetik. Inden for 12 hverdage efter, at blodprøven er taget, modtager man svar. Testen kan tages imellem graviditetsuge 10+0 og 14+6. Svar på barnets køn gives først i uge 12 jf. Dansk Føtalmedicinsk Selskabs retningslinier. Dokumentation, der bekræfter gestationsalderen, må derfor fremvises, før at kønnet kan afsløres.

For yderligere information om Evita test complete, kan du henvende dig til  Evita test Incuba, Palle Juul-Jensnes Boulevard 82 dk-8200 Aarhus N eller på tlf. +45 93 96 00 00 mail: kontakt@vitatest.dk

Prisen på en EVITA TEST COMPLETE er 14.000 DKK. Du bestiller tid til EVITA TEST

Book her

Læs mere om EVITA TEST COMPLETE her.