CYCLUS

JORDEMODER & SCANNINGSKLINIK v. Pia Zilstorff

Om os

For os er navnet CYCLUS det navn, der bedst beskriver hensigten med klinikken, nemlig at møde dig lige der, hvor du er, hvor vi kommer 360 grader rundt om lige netop din graviditet, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Hos os får du hjælp til at beregne din fødselstermin, og du kan følge barnets udvikling og vægt uge for uge. Du får svar på alt om din graviditet, og du kan med afsæt i lige netop dine behov få den rådgivning, du har brug for.  Seneste skud på stammen er, at vi med CYCLUS også tilbyder insemination til par og enlige kvinder. Det kan du læse mere om på siderne her. link

Scanninger på alle tidspunkter i graviditeten er fortsat omdrejningspunktet for vores klinikker.  Og 9 års erfaring fra scanningsjordemoderen er din garanti for scanninger i absolut topklasse.

Det er din garanti for, at du altid vil få samme høje kvalitet, hvad enten du vælger at besøge klinikken i København eller Aarhus.

Har I lyst til at dele oplevelsen med familie og venner er I meget velkommen til at tage dem med. Søskende må I selvfølgelig også gerne tage med, hvis I vurderer at de kan få lidt ud af det.

Scanningspersonalet i CYCLUS er alle jordemødre fra scanningsjordemoderen Zilstorff & Bjerregaard. Med solid erfaring fra landets sygehuse og med tilhørende specialuddannelse og certificeringer i diagnostiske scanninger.  Vi tager løbende kurser og videreuddanner os indenfor vores fag og har supplerende kurser og uddannelser inden for jordemoderfaget, sådan at vi med CYCLUS nu også tilbyder fødselsmassage, foredrag og “torsdagscafe” for tidlige gravide, der vil blive klogere på graviditeten, og det som følger med. Tilmelding er nødvendig, men tilbuddet er gratis.

Gemmer babyen sig eller kan vi ikke med hundrede procent sikkerhed se om det er en dreng eller pige, får du også en ny tid til scanning uden beregning.

For vores etik og faglighed kommer før alt andet. Det er ånden i CYCLUS.

Vi glæder os til at se jer.